Solutii software rezervare online

pensiuni si hoteluriSoftware pentru automatizarea proceselor de rezervare online

În era experienței clienților, nicio companie nu își poate permite să exercite chiar și cel mai mic inconvenient clienților săi. Clienții de astăzi solicită procese ușoare, servicii rapide și efort minim în utilizarea oricărui serviciu. Rezervarea online este un astfel de serviciu care necesită excelență absolută. Software-ul de rezervare face ca activitatea de rezervare online să fie ușoară pentru tine și clienții tăi cu un set de instrumente care eficientizează, optimizează și accelerează procesul general de rezervare. 

Ce este software-ul de gestionare a rezervărilor?

Software-ul de rezervare este un instrument ușor de utilizat, care oferă o gamă largă de funcții de rezervare online, cum ar fi flux personalizabil de rezervare, rezervări în timp real, programare avansată, integrare POS, gestionarea rezervărilor, managementul resurselor, canale de rezervare, management calendar, aplicație mobilă, procesare plăți , asistență în mai multe limbi și mai multe valute, automatizare, raportare și analiză și comunicații automate. 

Cum software-ul de rezervare face din rezervări un proces fără probleme?

Software-ul de rezervare este un instrument online care permite companiilor să preia rezervări online fără a fi nevoie de implicarea umană. Preia cerințele de rezervare ale clienților, le arată opțiunile disponibile împreună cu prețurile; odată ce clientul confirmă detaliile rezervării, software-ul rezervă rezervarea și actualizează toate detaliile din baza de date în timp real. Trimite confirmarea rezervării prin e-mail către client și, ulterior, trimite alte e-mailuri automate care oferă clienților informații valoroase despre rezervările lor. Aceste e-mailuri au o valoare de marketing, upselling și branding și ajută la reținerea clienților. 

De ce ai nevoie de un sistem de rezervare?

Un sistem de rezervare hotelieră este o necesitate pentru furnizorii de cazare de astăzi, atât mari cât și mici.

Un număr tot mai mare de călători se bazează exclusiv pe rezervările online pentru a-și rezerva cazarea și, fără această capacitate, veți pierde o sumă semnificativă de afaceri.

Alte motive pentru a lua în considerare investiția în sisteme de rezervare hotelieră includ:

  • Îți oferă un avantaj față de concurenții tăi. Există încă multe hoteluri mici astăzi care nu au capabilități de rezervare online. Mai puțini oameni sunt cazați în acele locații și puteți obține un avantaj competitiv cu un sistem de rezervare online.
  • Îți îmbunătățește eficiența ca afacere. Disponibilitatea dvs. este actualizată imediat după primirea unei rezervări, nu numai în propriul sistem, ci și pe toate canalele dvs. Veți economisi timp în sarcinile administrative, minimizând și riscul de suprarezervare a camerelor de la proprietatea dumneavoastră.

Adrese utile: Preț Servicii | Portofoliu | Facebook | LinkedIn | Google | Contact

Soluții Software: Smart Shop E-Commerce | Business Go ERP | Easy Web CMS

Autor: Ionut Puchianu

Ai nevoie de ajutor?

Așteptăm cu nerăbdare să aflăm despre ideea voastră. Scrieți-ne un mesaj și unul dintre experții noștri vă va contacta înapoi.

Construim lucruri mari împreună

Așteptăm cu interes să ne povestiți despre afacerea sau produsul dumneavoastră.

+40(724)004263

+40(771)032085

office@fpd.ro

Scrieți-ne