Solutii software HoReCa

pensiuni si hoteluriSoftware-ul potrivit pentru cei din domeniul HoReCa - automatizează sarcinile repetitive și ușurează volumul de muncă. 

Tehnologiile avansează foarte rapid în zilele noastre, la fel și lumea afacerilor. În fiecare zi, companiile au nevoie de tot mai multe procese realizate, probleme rezolvate, cheltuieli reduse, profituri obținute și așa mai departe. Și, desigur, în mod tradițional, totul era făcut de muncitori umani.

Cu toate acestea, trăim în secolul 21, când fiecare afacere din fiecare domeniu încearcă să automatizeze cât mai multe procese posibil. Există multe motive pentru aceasta, dar principalele includ:

  • Mai multă expunere. – computerele nu necesită un salariu lunar. Chiar și luând în considerare achizițiile inițiale de echipamente și costurile de service, este încă de multe ori mai ieftin decât operarea echipelor umane.
  • Productivitate – inutil să spunem că mașinile pot funcționa mult mai repede decât oamenii, cu condiția să fie produse și programate pentru a face acest lucru.
  • Calitate – computerele sunt de obicei mult mai precise și au rate de calitate mai bune în general. Potențiale probleme și defecțiuni au loc, atât în ​​producția automată, cât și în software-ul de afaceri obișnuit. Cu toate acestea, ele pot fi reduse la minimum cu o întreținere decentă.
  • Exclusivitate – anumite mașini ultra-precise sau sisteme software personalizate avansate pot face lucruri pe care oamenii nu le pot face fizic (sau ar necesita de nenumărate ori mai mult timp).
  • Creșteți eficiența umană – unele procese încă trebuie efectuate manual, dar cu ajutorul unui software special, totul poate fi realizat mult mai rapid, cu o calitate mai bună și o eficiență generală extremă.

Așadar, atunci când o companie decide că este timpul să-și mărească performanța prin utilizarea tehnologiilor moderne, are 2 opțiuni din care să aleagă.

  1. Programe gata (prefabricate).
  2. Soluții software personalizate.

Tipuri de software pe care cei din domeniul HoReCa le folosesc de obicei:

1.Sisteme de puncte de vanzare

Sistemele reprezintă inima afacerii și sunt folosite de angajați, conducere și proprietari. Multe oferă o interfață de utilizator intuitivă, care facilitează introducerea comenzilor de mâncare, urmărirea instrucțiunilor speciale și tipărirea chitanțelor.

Cu toate acestea, un sistem POS vă oferă, de asemenea, acces la o serie de funcții și instrumente care vă ajută să preziceți vânzările viitoare, să luați decizii pe baza rapoartelor de muncă în timp real și să supravegheați gestionarea inventarului.

2.Software de contabilitate

Între marjele de profit reduse și costurile fluctuante de aprovizionare, este esențial să știi unde se află business-ul din punct de vedere financiar, mai ales atunci când majoritatea afacerilor eșuează din cauza problemelor fluxului de numerar.

În timp ce puteți utiliza foi de calcul sau software gratuit, programele de contabilitate care se integrează cu sistemul software oferă o imagine clară asupra finanțelor. Software-ul poate trimite detalii de plată către sistemul de contabilitate pentru previziuni precise ale fluxului de numerar.

3.Programe de fidelizare

Puțini clienți doresc să poarte carduri perforate. Aplicațiile oferă clienților acces la detalii despre cont și recompense, alertându-i în același timp cu privire la ofertele exclusive. Proprietarii de afaceri combină datele de raportare privind loialitatea și POS pentru a obține o imagine clară asupra pieței țintă.

4.Platforme de comenzi online

Adăugarea comenzilor online pe site este o modalitate ușoară de a crește vânzările, oferind clienților mai multe modalități de a cumpăra. Caracteristicile pot include soluții de comandă online sau se pot integra cu software-ul. Dar, de multe ori, antreprenorii apelează la o soluție gata făcută pentru a accepta rapid comenzile online.

5.Aplicatii de livrare terta parte

Serviciile de livrare de la terțe părți sunt prietenoase cu clienții, dar sunt costisitoare. Dacă aveți un serviciu de livrare la fața locului, este posibil să nu aveți nevoie de aplicații terță parte. Cu toate acestea, majoritatea companiilor situate în zone mai mari folosesc servicii de la terți ca o modalitate diferită de a-și comercializa produsul.

6.Soft de gestiune stocuri

Soluția ideală pentru automatizarea activității comerciale, pentru managementul stocurilor de produse, evidența vânzărilor și a soldurilor clienților, precum și obținerea raportărilor necesare legate de gestiunea stocurilor în cadrul companiei.

Adrese utile: Preț Servicii | Portofoliu | Facebook | LinkedIn | Google | Contact

Soluții Software: Smart Shop E-Commerce | Business Go ERP | Easy Web CMS

Autor: Ionut Puchianu

Ai nevoie de ajutor?

Așteptăm cu nerăbdare să aflăm despre ideea voastră. Scrieți-ne un mesaj și unul dintre experții noștri vă va contacta înapoi.

Construim lucruri mari împreună

Așteptăm cu interes să ne povestiți despre afacerea sau produsul dumneavoastră.

+40(724)004263

+40(771)032085

office@fpd.ro

Scrieți-ne