Software personalizat Calarasi

FPD - Consultanță și Soluții Digitale

Cine suntem? Suntem o echipă tânără ce a câștigat o finanțare UE în 2018 cu ideea noastră de a oferi consultanță specializată pentru IMM-uri și de a le ajuta să devină digitale.
Ce facem? Ajutăm companiile să-și înțeleagă utilizatorii și le oferim sprijinul necesar pentru probleme de design, dezvoltare software și marketing digital.
De ce? Dorim să ajutăm companiile mici cu produse valoroase să devină mai mult decât o afacere locală.
Cum? Prin metodele noastre de cercetare, definim problemele utilizatorilor întâmpinate în timpul utilizării unui produs sau serviciu. Soluțiile propuse sunt bazate pe oportunitățile descoperite.

SERVICII AXATE PE EFICIENTĂ ȘI OPTIMIZARE

fpd corporate identity

Branding & Logo Design

fpd angular web development

Creare Site Web

fpd dezvoltare magazin Shopify

Creare Magazin Online

fpd dezvoltare rata de conversie

Optimizare SEO

fpd nodejs development

Dezvoltare Software

fpd social media marketing

Campanii Social Media

Creare site web Calarasi 

Imaginea ta din mediul online contează. Dacă îți dorești ca aceasta să transmită valorile brandului tău și să fie vizibilă ești în locul potrivit.

Dezvoltarea internetului a însemnat și apariția unor cerințe pentru a fi prezent și vizibil. Pe lângă brand sau website, trebuie să respecți regulile motoarelor de căutare, iar website-ul trebuie să fie conform cu practicile acestora. Frecvent se omite latura umană a lucrurilor, iar acest fapt poate conduce la eșecul unui business.

Departamentul nostru de web design Calarasi te ajută cu servicii complete, începând de la conceptul inovativ, continuând cu reprezentarea grafică și terminând cu optimizarea SEO on page și off page a noului proiect.

Dorim să surprindem prin unicitatea proiectelor noastre. Oferim o gamă variată de servicii, precum:

 • Servicii de creare site web Calarasi
 • Creare magazin online Calarasi
 • Administrare site Calarasi
 • Realizare logo Calarasi
 • Creare site de prezentare Calarasi
 • Servicii web design Calarasi
 • Realizare website Calarasi
 • Optimizare SEO Calarasi
 • Optimizare site web Calarasi
 • Creare logo Calarasi
 • Promovare website Calarasi

Îmbinăm creativitatea, pasiunea și tehnologia, iar din acest motiv putem răspunde la cele mai înalte standarde în materie de web design, fie că este vorba de un website de prezentare, o platformă web sau un magazin online. Fiecare etapă derealizare site web, campanie de promovare online, optimizare SEO, realizare software și fiecare sfat pe care îl acordăm este rezultatul muncii, pasiunii, dedicării și experienței căpătate în miile de ore de muncă.

Fie că este vorba de website-uri complexe, pagini de prezentare, magazine online, software personalizat sau promovare orice afacere își va găsi la noi pachetul potrivit.

Atunci când intri pe un website prima impresie contează cel mai mult. Serviciile noastre oferă utilizatorilor beneficiile pe care noi le implementăm în urma colaborării cu compania ta și în același timp ținem cont și de optimizarea pentru motoarele de căutare.

Realizăm website-uri intuitive, moderne, pe platforme proprii, create de echipa noastră, cât și pe platforme open source. Rezultatul final va genera trafic și conversii, impresionând prin design. Proiectele dezvoltate de noi sunt întotdeauna responsive indiferent de device-ul pe care îl folosești.

Ne dorim să te cunoaștem !

Lasă-ne mai multe detalii despre proiectele tale, iar noi te contactăm în maxim 24 de ore ! 

Servicii de optimizare SEO Calarasi 

Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare reprezintă unul dintre cele mai mari avantaje de care poate beneficia afacerea ta online.

Însă pentru ca acesta să fie cu adevărat un avantaj, aveți nevoie de un website funcțional, estetic, care să furnizeze o experiență plăcută utilizatorilor. Vă putem ajuta atât prin serviciul de creare website, cât și prin servicii de optimizare SEO, care va ajuta proiectul dumneavoastră să apară printre primele căutări în Google.

Care sunt etapele unei campanii de optimizare SEO?

Propulsarea unui site pe primele locuri oferite de Google cuprinde următoarele etape:

1. Optimizarea On Page – reprezintă crearea sau optimizarea semnalelor de relevanță ale unei pagini web pentru motoarele de căutare.

 • Optimizarea On-Page este fundamentală pentru a obține poziții bune în motoarele de căutare, ea fiind un algoritm important pentru Google.

2. Etapa de optimizare Off-Page – reprezintă toate măsurile care pot fi luate în afara site-ului cu scopul de a îmbunătăți poziția acestuia în motoarele de căutare. 

 • Scopul acesteia este să îți faci cunoscută imaginea de brand a companiei, să apari cât mai sus în motoarele de căutare și să atragi vizitatori din alte website-uri sau surse externe.

Mai multe detalii despre optimizare SEO găsești în articolul "Optimizare Site Web"

Cât durează o campanie de optimizare SEO în Calarasi?

Nu există un termen fix pentru optimizarea SEO. În general, perioada minimă este de 3 luni, însă depinde foarte mult de nișa pe care activați și de numărul produselor sau serviciilor de care dispuneți.

Prețuri servicii optimizare SEO – cât costă o campanie de optimizare pentru motoarele de căutare?

Pentru noi, fiecare campanie de promovare SEO este unică, iar fiecare client este diferit! Din acest motiv, toate propunerile noastre sunt personalizate și adaptate nevoilor clienților noștri.

Cum procedăm dacă doriți promovare?

Primul pas este să ne cunoaștem. Puteți completa formularul de contact, sau ne puteți suna la numărul de telefon 0771 032 085. După ce am avut plăcerea să vă cunoaștem, urmează să reflectăm asupra necesităților dumneavoastră și ulterior trimiterea unei oferte personalizate.

Adrese utile: Preț Servicii | Portofoliu | Facebook | LinkedIn | Google | Contact

Servicii Marketing: Optimizare SEO | Social Media | Facebook Ads | Google Ads | LinkedIn Ads | TikTok Ads | Youtube Ads

Autor: Ionut Puchianu

Ai nevoie de ajutor?

Așteptăm cu nerăbdare să aflăm despre ideea voastră. Scrieți-ne un mesaj și unul dintre experții noștri vă va contacta înapoi.

Construim lucruri mari împreună

Așteptăm cu interes să ne povestiți despre afacerea sau produsul dumneavoastră.

+40(724)004263

+40(771)032085

office@fpd.ro

Scrieți-ne