Software clinica veterinara

cafenele, restaurante, pensiune, hotel, clinicaAnimalele care se îmbolnăvesc sau sunt rănite primesc îngrijire și tratament în spitale, clinici și cabinete veterinare. Medicii veterinari trebuie să țină evidența detaliilor pacientului lor, inclusiv informații despre vaccinare, diagnostice, tratament și urmărire.

Asistentele și tehnicienii trebuie să se asigure că există livrarea și administrarea eficientă a medicamentelor și a tratamentului. Este important să se înregistreze fișele de sănătate ale fiecărui pacient pentru a putea evalua nevoile medicale ale acestuia și pentru a recomanda tratamentul potrivit pentru el.

Ce este un software de management al cabinetelor veterinare?

Software-ul de management al cabinetelor veterinare este instrumentul care vă ajută să faceți față operațiunilor de zi cu zi ale unui cabinet veterinar. În mod tradițional, permite capturarea frecventă a datelor demografice ale pacienților, programarea întâlnirilor și activitățile de bază de zi cu zi ale operațiunilor veterinare.

Cu toate acestea, cu timpul, competențele și rolul lor au evoluat în așa măsură încât au devenit o parte indispensabilă a practicii veterinare. Astăzi, acestea sunt folosite pentru a eficientiza sarcinile, pentru a reduce operațiunile redundante, pentru a produce rapoarte de afaceri și operaționale perspicace în clinicile și spitalele veterinare, care sunt extrem de utile pentru luarea deciziilor de afaceri.

Industria software-ului veterinar este în creștere rapidă

Practicienii din industria veterinară folosesc pe scară largă software de management al cabinetelor pentru a adăuga valoare practicii lor. Iată cum poate beneficia cabinetul dumneavoastră veterinar de pe urma unui software de management al cabinetului veterinar.

  • Facturare și contabilitate. Cu funcția de facturare, utilizatorul poate căuta și selecta cu ușurință produse și servicii pentru a le adăuga la factură. Funcția permite, de asemenea, adăugarea de pachete pentru o facturare mai rapidă. De asemenea, utilizatorul poate adăuga diverse metode de plată.Indică chiar dacă există un sold sau un credit existent în contul clientului.
  • Urmărirea inventarului. Permite utilizatorului să țină evidența inventarului pentru transferurile către spital, urmărirea automată a vânzărilor și ajustarea pentru scădere. Produsul sau serviciul urmărit are o notificare privind punctul de recomandă, precum și un jurnal individual.
  • Raportare. Generați o listă de rapoarte, inclusiv rapoarte pentru venituri, produse sau servicii vândute, facturi și rapoarte de sfârșit de zi, pentru a numi doar câteva.
  • Înregistrări medicale electronice. Permite cabinetelor veterinare să păstreze înregistrările medicale electronic pentru a reduce eforturile de a localiza detaliile pacienților.
  • Bază de date clienți. Ajută clinicile veterinare să mențină o bază de date solidă cu pacienți. Această caracteristică permite unui cabinet veterinar să partajeze clienți între mai multe locații. Permite partajarea de rapoarte financiare pentru fiecare locație în mod individual, rapoarte de prețuri pentru servicii și produse pentru unele articole și în cazul în care utilizatorul are prețuri separate.
  • Calendar și programare. Ajută utilizatorul să țină evidența automată a datelor scadente ale pacientului pentru anumite servicii. Mementourile ajută la actualizarea pacienților, iar utilizatorul poate imprima automat cărți poștale de memento sau poate trimite mementouri prin e-mail pentru a-i anunța clienților pentru ce se datorează animalelor lor de companie.

Adrese utile: Preț Servicii | Portofoliu | Facebook | LinkedIn | Google | Contact

Soluții Software: Smart Shop E-Commerce | Business Go ERP | Easy Web CMS

Autor: Ionut Puchianu

Ai nevoie de ajutor?

Așteptăm cu nerăbdare să aflăm despre ideea voastră. Scrieți-ne un mesaj și unul dintre experții noștri vă va contacta înapoi.

Construim lucruri mari împreună

Așteptăm cu interes să ne povestiți despre afacerea sau produsul dumneavoastră.

+40(724)004263

+40(771)032085

office@fpd.ro

Scrieți-ne