Website prezentare TotalGeo

Detalii proiect

Scopul unui site de prezentare este acela de a oferi vizitatorilor informații relevante referitoare la anumite produse sau servicii pe care o anumită companie le pune la dispoziția clienților. Desigur, site-urile de prezentare pot fi folosite și de entități ce nu desfășoară activități comerciale precum școli, diverse instituții, proiecte, muzee etc.

Soluția noastră

Realizarea unei structuri în funcție de necesitățile și specificul afacerii. Crearea paginilor specifice oricărui site de prezentare(pagina principala și pagina de contact). Crearea unor pagini personalizate cum ar fi: servicii, produse, despre noi, blog, oferte, cariere, știri, etc.

Client

Înființată în anul 1993, societatea SC TOTAL GEO SRL are ca obiect principal de activitate comercializarea de piese și accesorii auto. Cu o vechime de aproape 30 de ani pe piață, magazinul TOTAL GEO are în gestiune peste 50.000 de produse; cu posibilitatea de a oferta aproximativ 1.000.000 de produse noi de la producători precum; John Deere, Claas, Akcela, Fendt, Bosch, Mann, NGK, Valeo, Sachs, TRW, Osram, Mobil, Castrol, Petronas, Varta, Macht, etc.

FPD - Consultanță și Soluții Digitale . Beneficiază de o ofertă gratuită pe www.fpd.ro sau intră în legătură cu un consultant la 0771 032 085.

Ai nevoie de ajutor?

Așteptăm cu nerăbdare să aflăm despre ideea voastră. Scrieți-ne un mesaj și unul dintre experții noștri vă va contacta înapoi.

Construim lucruri mari împreună

Așteptăm cu interes să ne povestiți despre afacerea sau produsul dumneavoastră.

+40(724)004263

+40(771)032085

office@fpd.ro

Scrieți-ne