Website prezentare Logika IT Solutions

Detalii proiect

Scopul unui site de prezentare este acela de a oferi vizitatorilor informații relevante referitoare la anumite produse sau servicii pe care o anumită companie le pune la dispoziția clienților. Desigur, site-urile de prezentare pot fi folosite și de entități ce nu desfășoară activități comerciale precum școli, diverse instituții, proiecte, muzee etc.

Soluția noastră

Realizarea unei structuri în funcție de necesitățile și specificul afacerii. Crearea paginilor specifice oricărui site de prezentare(pagina principală și pagina de contact). Crearea unor pagini personalizate cum ar fi: servicii, produse, despre noi, blog, oferte, cariere, știri, etc.

Client

Logika IT Solutions este o companie românească care are ca obiect de activitate principal administrarea și mentenanța bazelor de date. Cu o prezență pe piață de peste 15 ani și o echipă de consultanți pasionați de tehnologie, compania oferă servicii de administrare a bazelor de date la cele mai înalte standarde.

FPD - Consultanță și Soluții Digitale . Beneficiază de o ofertă gratuită pe www.fpd.ro sau intră în legătură cu un consultant la 0771 032 085.

Ai nevoie de ajutor?

Așteptăm cu nerăbdare să aflăm despre ideea voastră. Scrieți-ne un mesaj și unul dintre experții noștri vă va contacta înapoi.

Construim lucruri mari împreună

Așteptăm cu interes să ne povestiți despre afacerea sau produsul dumneavoastră.

+40(724)004263

+40(771)032085

office@fpd.ro

Scrieți-ne