Website prezentare Acoustique Essence

Detalii proiect

Scopul unui site de prezentare este acela de a oferi vizitatorilor informații relevante referitoare la anumite produse sau servicii pe care o anumită companie le pune la dispoziția clienților. Desigur, site-urile de prezentare pot fi folosite și de entități ce nu desfășoară activități comerciale precum școli, diverse instituții, proiecte, muzee etc.

Soluția noastră

Realizarea unei structuri în funcție de necesitățile și specificul afacerii. Crearea paginilor specifice oricărui site de prezentare(pagina principala și pagina de contact). Crearea unor pagini personalizate cum ar fi: servicii, produse, despre noi, blog, oferte, cariere, știri, etc.

Client

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul car-audio, fiind iubitori de mașini și entuziaști în prestarea serviciilor la cele mai înalte standarde, Acoustique Essence se adresează tuturor pasionaților auto care doresc instalarea de echipamente car-audio premium, insonorizarea (izolarea fonică) a oricărui autoturism, cât și redarea aspectului de nou al mașinii prin serviciul de detailing și întreținere.

FPD - Consultanță și Soluții Digitale . Beneficiază de o ofertă gratuită pe www.fpd.ro sau intră în legătură cu un consultant la 0771 032 085.

Ai nevoie de ajutor?

Așteptăm cu nerăbdare să aflăm despre ideea voastră. Scrieți-ne un mesaj și unul dintre experții noștri vă va contacta înapoi.

Construim lucruri mari împreună

Așteptăm cu interes să ne povestiți despre afacerea sau produsul dumneavoastră.

+40(724)004263

+40(771)032085

office@fpd.ro

Scrieți-ne