SEO Logika IT Solutions

Detalii proiect

SEO reprezintă totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o formă în care este propulsat mai sus în lista de rezultate date de un motor de căutare pentru diverse cuvinte-cheie, astfel mărindu-se traficul calitativ al site-ului și experiența oferită utilizatorilor.

 

Soluția noastră

În urma analizei de business sau constatat și soluționat următoarele : identificarea și implementarea cuvintelor cheie potrivite, redactarea titlurilor și a descrierilor meta, modificarea și corectarea conținutului, crearea și editarea fișierelor de tip sitemap.xml și robots.txt, adăugarea de backlink-uri și indexarea paginilor în motoarele de căutare. 

Client

Logika IT Solutions este o companie românească care are ca obiect de activitate principal administrarea și mentenanța bazelor de date. Cu o prezență pe piață de peste 15 ani și o echipă de consultanți pasionați de tehnologie, compania oferă servicii de administrare a bazelor de date la cele mai înalte standarde.

FPD - Consultanță și Soluții Digitale . Beneficiază de o ofertă gratuită pe www.fpd.ro sau intră în legătură cu un consultant la 0771 032 085.

Ai nevoie de ajutor?

Așteptăm cu nerăbdare să aflăm despre ideea voastră. Scrieți-ne un mesaj și unul dintre experții noștri vă va contacta înapoi.

Construim lucruri mari împreună

Așteptăm cu interes să ne povestiți despre afacerea sau produsul dumneavoastră.

+40(724)004263

+40(771)032085

office@fpd.ro

Scrieți-ne