Digital marketing Logika IT Solutions

Detalii proiect

Marketingul digital se definește ca un mod de promovare și de vânzare a produselor și serviciilor prin intermediul canalului online de comunicare. Aceste activități se îmbunătățesc în mod constant, ascultând comportamentul și dorințele utilizatorilor de internet.

Soluția noastră

Sau folosit diferite activități promoționale pentru a atrage atenția potențialilor clienți asupra produselor și serviciilor oferite de restaurant. Comunicarea în mod constant și în orice moment cu utilizatorii prin afișarea de informații automatizate pe diferite canale de social media.   

Client

Logika IT Solutions este o companie românească care are ca obiect de activitate principal administrarea și mentenanța bazelor de date. Cu o prezență pe piață de peste 15 ani și o echipă de consultanți pasionați de tehnologie, compania oferă servicii de administrare a bazelor de date la cele mai înalte standarde.

FPD - Consultanță și Soluții Digitale . Beneficiază de o ofertă gratuită pe www.fpd.ro sau intră în legătură cu un consultant la 0771 032 085.

Ai nevoie de ajutor?

Așteptăm cu nerăbdare să aflăm despre ideea voastră. Scrieți-ne un mesaj și unul dintre experții noștri vă va contacta înapoi.

Construim lucruri mari împreună

Așteptăm cu interes să ne povestiți despre afacerea sau produsul dumneavoastră.

+40(724)004263

+40(771)032085

office@fpd.ro

Scrieți-ne