Digital marketing Il Bocconcino

Detalii proiect

Marketingul digital se definește ca un mod de promovare și de vânzare a produselor și serviciilor prin intermediul canalului online de comunicare. Aceste activități se îmbunătățesc în mod constant, ascultând comportamentul și dorințele utilizatorilor de internet.

Soluția noastră

Sau folosit diferite activități promoționale pentru a atrage atenția potențialilor clienți asupra produselor și serviciilor oferite de restaurant. Comunicarea în mod constant și în orice moment cu utilizatorii prin afișarea de informații automatizate pe diferite canale de social media.   

Client

Il Bocconcino este un restaurant cu specific italienesc înființat în 2008 situat în București ( Popești Leordeni , str Mirăslău nr.26 ). La Il Bocconcino mâncărurile sunt preparate cu mare grijă ca-n Italia, cu ingrediente importate de cea mai bună calitate.

FPD - Consultanță și Soluții Digitale . Beneficiază de o ofertă gratuită pe www.fpd.ro sau intră în legătură cu un consultant la 0771 032 085.

Ai nevoie de ajutor?

Așteptăm cu nerăbdare să aflăm despre ideea voastră. Scrieți-ne un mesaj și unul dintre experții noștri vă va contacta înapoi.

Construim lucruri mari împreună

Așteptăm cu interes să ne povestiți despre afacerea sau produsul dumneavoastră.

+40(724)004263

+40(771)032085

office@fpd.ro

Scrieți-ne