Consultanță design TotalGeo

Detalii proiect

Consultanța în design necesită abilități de creare a arhitecturii informației, interfața utilizatorilor, structura site-ului, navigația pe acesta, layout-ul, culorile, animațiile și imaginile. Toate aceste aptitudini sunt combinate pentru a crea un site web care îndeplinește obiectivele companiei sau a persoanei care îl crează.

Soluția noastră

Refacerea în totalitate a tuturor elementelor de design din cadrul aplicației si magazinului online, a cărei interfață s-a dorit a fi îmbunătățită vizual pentru a face față cu brio cerințelor actuale ale utilizatorilor.

Client

Înființată în anul 1993, societatea SC TOTAL GEO SRL are ca obiect principal de activitate comercializarea de piese și accesorii auto. Cu o vechime de aproape 30 de ani pe piață, magazinul TOTAL GEO are în gestiune peste 50.000 de produse; cu posibilitatea de a oferta aproximativ 1.000.000 de produse noi de la producători precum; John Deere, Claas, Akcela, Fendt, Bosch, Mann, NGK, Valeo, Sachs, TRW, Osram, Mobil, Castrol, Petronas, Varta, Macht, etc.

FPD - Consultanță și Soluții Digitale . Beneficiază de o ofertă gratuită pe www.fpd.ro sau intră în legătură cu un consultant la 0771 032 085.

Ai nevoie de ajutor?

Așteptăm cu nerăbdare să aflăm despre ideea voastră. Scrieți-ne un mesaj și unul dintre experții noștri vă va contacta înapoi.

Construim lucruri mari împreună

Așteptăm cu interes să ne povestiți despre afacerea sau produsul dumneavoastră.

+40(724)004263

+40(771)032085

office@fpd.ro

Scrieți-ne