Consultanta design Renault Groupe

Detalii proiect

Consultanța în design necesită abilități de creare a arhitecturii informației, interfața utilizatorilor, structura site-ului, navigația pe acesta, layout-ul, culorile, animațiile și imaginile. Toate aceste aptitudini sunt combinate pentru a crea un site web care îndeplinește obiectivele companiei sau a persoanei care îl crează.

Soluția noastră

Refacerea în totalitate a tuturor elementelor de design din cadrul aplicației si magazinului online, a cărei interfață s-a dorit a fi îmbunătățită vizual pentru a face față cu brio cerințelor actuale ale utilizatorilor.

Client

Renault Group S.A. este un producător francez de autovehicule. Compania este cunoscută pentru designul revoluționar, pentru numeroasele progrese tehnologice (inclusiv cele ce privesc siguranța pasagerilor și a pietonilor) și pentru motoarele folosite în competițiile sportive. În urma alianței cu grupul japonez Nissan, a devenit unul dintre cei mai mari constructori auto din lume.

FPD - Consultanță și Soluții Digitale . Beneficiază de o ofertă gratuită pe www.fpd.ro sau intră în legătură cu un consultant la 0771 032 085.

Ai nevoie de ajutor?

Așteptăm cu nerăbdare să aflăm despre ideea voastră. Scrieți-ne un mesaj și unul dintre experții noștri vă va contacta înapoi.

Construim lucruri mari împreună

Așteptăm cu interes să ne povestiți despre afacerea sau produsul dumneavoastră.

+40(724)004263

+40(771)032085

office@fpd.ro

Scrieți-ne