Consultanță design Il Bocconcino

Detalii proiect

Consultanța în design necesită abilități de creare a arhitecturii informației, interfața utilizatorilor, structura site-ului, navigația pe acesta, layout-ul, culorile, animațiile și imaginile. Toate aceste aptitudini sunt combinate pentru a crea un site web care îndeplinește obiectivele companiei sau a persoanei care îl crează.

Soluția noastră

Refacerea în totalitate a tuturor elementelor de design din cadrul aplicației si magazinului online, a cărei interfață s-a dorit a fi îmbunătățită vizual pentru a face față cu brio cerințelor actuale ale utilizatorilor.

Client

Il Bocconcino este un restaurant cu specific italienesc înființat în 2008 situat în București ( Popești Leordeni , str Mirăslău nr.26 ). La Il Bocconcino mâncărurile sunt preparate cu mare grijă ca-n Italia, cu ingrediente importate de cea mai bună calitate.

FPD - Consultanță și Soluții Digitale . Beneficiază de o ofertă gratuită pe www.fpd.ro sau intră în legătură cu un consultant la 0771 032 085.

Ai nevoie de ajutor?

Așteptăm cu nerăbdare să aflăm despre ideea voastră. Scrieți-ne un mesaj și unul dintre experții noștri vă va contacta înapoi.

Construim lucruri mari împreună

Așteptăm cu interes să ne povestiți despre afacerea sau produsul dumneavoastră.

+40(724)004263

+40(771)032085

office@fpd.ro

Scrieți-ne