Branding Logika IT Solutions

Detalii proiect

Branding-ul este o practică de marketing în care o companie creează un nume de marcă, simbol sau design care este ușor de identificat ca aparținând companiei. Acest lucru ajută la identificarea unui produs și la deosebirea acestuia de alte produse și servicii de același fel.

Soluția noastră

Realizarea unui manual de brand format din elemente precum structuri, poziționare, culori, tipografie, iconografie și imagini la care sa mai adăugat și grafica DTP pentru cărți de vizită, ecusoane și pliante.

Client

Logika IT Solutions este o companie românească care are ca obiect de activitate principal administrarea și mentenanța bazelor de date. Cu o prezență pe piață de peste 15 ani și o echipă de consultanți pasionați de tehnologie, compania oferă servicii de administrare a bazelor de date la cele mai înalte standarde.

FPD - Consultanță și Soluții Digitale . Beneficiază de o ofertă gratuită pe www.fpd.ro sau intră în legătură cu un consultant la 0771 032 085.

Ai nevoie de ajutor?

Așteptăm cu nerăbdare să aflăm despre ideea voastră. Scrieți-ne un mesaj și unul dintre experții noștri vă va contacta înapoi.

Construim lucruri mari împreună

Așteptăm cu interes să ne povestiți despre afacerea sau produsul dumneavoastră.

+40(724)004263

+40(771)032085

office@fpd.ro

Scrieți-ne