Aplicație comandă Il Bocconcino

Detalii proiect

Aplicația este un program pe calculator sau o aplicație software concepută pentru a facilita conexiunea dintre furnizor și client prin automatizări, urmărirea comenzilor, jocuri interactive, servicii bazate pe locație, gestionarea de resurse și multe altele.

Soluția noastră

Realizarea unei aplicații mobile prin care utilizatorul final are posibilitatea de a comanda produsele dorite rapid, de a urmării și primii informații despre statusul comenzilor precum și de a accesa detaliile comenzilor anterioare.

Client

Il Bocconcino este un restaurant cu specific italienesc înființat în 2008 situat în București ( Popești Leordeni , str Mirăslău nr.26 ). La Il Bocconcino mâncărurile sunt preparate cu mare grijă ca-n Italia, cu ingrediente importate de cea mai bună calitate.

FPD - Consultanță și Soluții Digitale . Beneficiază de o ofertă gratuită pe www.fpd.ro sau intră în legătură cu un consultant la 0771 032 085.

Ai nevoie de ajutor?

Așteptăm cu nerăbdare să aflăm despre ideea voastră. Scrieți-ne un mesaj și unul dintre experții noștri vă va contacta înapoi.

Construim lucruri mari împreună

Așteptăm cu interes să ne povestiți despre afacerea sau produsul dumneavoastră.

+40(724)004263

+40(771)032085

office@fpd.ro

Scrieți-ne