Digitalizare afaceri agricole si non-agricole

digitalizare afaceri agricole si nonagricoleTransformarea digitală este imperativă pentru toate afacerile, de la cele mici la întreprinderi. Acest mesaj este transmis tare și clar prin aparent fiecare discurs, discuție, articol sau studiu legat de modul în care companiile pot rămâne competitive și relevante pe măsură ce lumea devine din ce în ce mai digitală.

Ce este transformarea digitală?

Deoarece transformarea digitală va arăta diferit pentru fiecare companie, poate fi greu de identificat o definiție. Cu toate acestea, în termeni generali, definim transformarea digitală ca fiind integrarea tehnologiei digitale în toate domeniile unei afaceri, care are ca rezultat schimbări fundamentale în modul în care operează întreprinderile și în modul în care acestea oferă valoare clienților. Acest lucru înseamnă uneori renunțarea la procesele de afaceri de lungă durată pe care companiile au fost construite în favoarea unor practici relativ noi care sunt încă în curs de definire.

Importanța implementării digitalizării

Astăzi, din ce în ce mai mulți directori ai companiilor și antreprenori și-au dat seama că este nevoie de schimbări în afacerea lor. Este inutil să te lupți cu conceptul de digitalizare universală - trebuie acceptat și companiile ar trebui să înțeleagă cum poate fi încorporat.

Aceasta este una dintre cele mai importante direcții care va ajuta la realizarea unei noi descoperiri tehnologice în economia mondială, reducând în același timp semnificativ costurile și optimizând procesele de producție pentru a păstra mediul înconjurător, a economisi resurse umane, bani și timp și, de asemenea, pentru a îmbunătăți nivelul de trai în general.

Companiile care nu încep astăzi transformarea digitală a afacerii lor vor fi ineficiente și pur și simplu vor dispărea sub presiunea noilor realități ale pieței și a concurenților „digitali” mai pragmatici de mâine.

Cum arată un cadru de transformare digitală?

Deși transformarea digitală va varia foarte mult în funcție de provocările și cerințele specifice ale organizației; există câteva constante și teme comune printre studiile de caz existente și cadrele publicate pe care toți liderii de afaceri și tehnologia ar trebui să le ia în considerare atunci când se angajează în transformarea digitală.

De exemplu, aceste elemente de transformare digitală sunt adesea citate:

  • Experiența clientului
  • Agilitate operațională
  • Cultură și conducere
  • Activarea forței de muncă
  • Integrarea tehnologiei digitale

Adrese utile: Preț Servicii | Portofoliu | Facebook | LinkedIn | Google | Contact

Soluții Software: Smart Shop E-Commerce | Business Go ERP | Easy Web CMS

Autor: Ionut Puchianu

Ai nevoie de ajutor?

Așteptăm cu nerăbdare să aflăm despre ideea voastră. Scrieți-ne un mesaj și unul dintre experții noștri vă va contacta înapoi.

Construim lucruri mari împreună

Așteptăm cu interes să ne povestiți despre afacerea sau produsul dumneavoastră.

+40(724)004263

+40(771)032085

office@fpd.ro

Scrieți-ne